İstanbul ve Ankara'da şehir dışına çıkışlar durduruldu

İstanbul ve Ankara'da şehir dışına çıkışlar durduruldu
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya otobüslerle seyahat izninin kaymakamlıklardan alınacağını söyledi. Yerlikaya saat 17:00 itibarıyla otobüsle şehir dışına izinsiz çıkışların durdurulduğunu açıkladı. Ankara Valiliği de yaptığı açıklama ile otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulduğunu açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya otobüslerle seyahat izninin kaymakamlıklardan alınacağını söyledi. Yerlikaya saat 17:00 itibarıyla otobüsle şehir dışına izinsiz çıkışların durdurulduğunu açıkladı.İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Valiliği'ndeki 'koronavirüs' başlıklı İl İdare Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Vali Yerlikaya, bugün 17.00 itibarıyla otobüsle şehir dışına çıkışların durdurulacağını açıkladı. 

Diğer yandan Ankara Valiliği'nden de konu ile ilgili açıklama yapıldı.  Yapılan açıklamada, "Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan otobüs seferleri 28.03.2020 saat 17.00'den itibaren ilimizde Valiliğimizin izni ile yapılabilecektir." denildi.

KİMLER YASAK KAPSAMININ DIŞINDA?

Yerlikaya, "Tedavi için doktor kararıyla sevk edilen, birinci derece yakını vefat eden/ağır hastası olan, son 15 günde gelip, kalacak yeri olmayan vatandaşlarımız kaymakamlık izni ile seyahat edebilecektir." dedi.