İstanbullular yandı bu defa da başımıza bu bela geliyor. İstanbul'u Vortex vuracak

İstanbullular yandı bu defa da başımıza bu bela geliyor.  İstanbul'u Vortex vuracak
İstanbul’da günlerdir etkisini artıran kar yağışı bu gece her yeri kuşatacak. İstanbul'u bu akşam Vortex vuracak DEK (Deniz Efekti Kar) destekleyecek.

Meteoroloji forum sitesi İstanbul’u DEK’den sonra saracak Vortex için uyarı yaptı. Bu geceye dikkat çeken site İstanbul’da iş yerleri için öğleden sonra tatil edilsin uyarısında bulundu.

Hava tahminleriyle dikkat çeken hava forum sitesi sosyal medyada paylaştığı bilgilerde “Vortex desteğinden sonra ilave Deniz Efekti Kar kütleleri de geliyor” dedi.

Yapılan paylaşımda, "Uzun yıllardır Karadeniz''i böyle görmemiştik. Fena geliyor. Avar kar fırtınası vortex desteği ile İstanbul''u kara gömmeye hazırlanıyor. Vortex desteğinden sonra ilave Deniz Efekti Kar kütleleri de geliyor. Karadeniz, İstanbul''u adeta kuşatmış vaziyette, çıkarmaya hazır!

Önde Vortex destekli avar kar fırtınasını alıyoruz. O bitmeden akşam arkasından DEK (Deniz Efekti Kar) ile destek sağlanıyor. Saatlerce kar sürecek... İş yerleri öğleden sonra tatil edilsin. Akşam trafikte kaos yaşanır."

İlgili Haberler