Makedonya’da Bahçeli rüzgarı

Makedonya’da Bahçeli rüzgarı
Makedonya’da Bahçeli rüzgarı

Balkan turu kapsamında Makedonya’yı ziyaret eden MHP lideri Bahçeli, Türk toplumuna “Tüm gücümüzle yanınızdayız̶

Balkan turu kapsamında Makedonya’yı ziyaret eden MHP lideri Bahçeli, Türk toplumuna “Tüm gücümüzle yanınızdayız” mesajı verdi. Başkent Üsküp’te Türk Demokratik Partisi’nin (TDP) Genel Merkezi’ni ziyaret eden Bahçeli, büyük ilgi gördüğü tur kapsamında Kosova’ya geçti.


Arkanızda haklarınızı
koruyacak Türkiye var

Balkan turu kapsamında Makedonya’yı ziyaret eden MHP lideri Bahçeli, Türk toplumuna “yanınızdayız” mesajı verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Makedonya temasları kapsamında, başkent Üsküp’te Türk Demokratik Partisi’nin (TDP) Genel Merkezi’ni ziyaret etti. TDP’nin Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Kenan Hasip, başkan vekilleri ve diğer yetkililerle bir araya gelen Bahçeli, Makedonya’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyadaki değişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Balkanlarda geçen yüzyıl içinde acı dönemler ve bölünmelerin yaşandığını hatırlatan Bahçeli, “Şimdi ise Balkanlar’da barış ve istikrar ihtiyacı kendini göstermektedir. Burada kurulmuş olan bağımsız devletler bu barış ve istikrar içerisinde toplumun mutluluk ve refahını arttırmalı, huzur ve güvenliğini sağlamalı ve ekonomik refahtan payını almalı” diye konuştu. Türkiye’nin Makedonya’ya her zaman destek olacağını ifade eden Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

Yalnız hissetmeyin
“75 milyon Türk milletinin güzide evlatları olarak sizleri görüyoruz ve her şart altında da yanınızda ve arkanızdayız. Sizin burada başınızın ağrıması demek, Türkiye’nin başının ağrıması demektir. O bakımdan kendinizi hiç yalnız hissetmeyiniz. Arkanızda gelişen, büyüyen ve istikrar içerisinde olan büyük bir Türkiye var. Burada her türlü hakkınızı koruyabilecek güçlükte bir Türkiye var. O sebepten dolayı bu güçle birlikte Makedonya’da yaşayan soydaşlarımızın geleceğini çok daha parlak olacağını düşünüyorum.”