Can Yaman İtalyan spiker Diletta Leotta ile birlikte olunca olanlara kendi bile şaşırdı

Can Yaman İtalyan spiker Diletta Leotta ile birlikte olunca olanlara kendi bile şaşırdı
İtalyan Chi dergisi, ünlü spor spikeri Diletta Leotta ve Can Yaman'ı Roma'daki otelde görüntüledi.

İtalyan Chi dergisi Can Yaman ve ünlü spor spikeri Diletta Leotta Roma'daki otelde görüntüledi.

Ferzan Özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için İtalya'da bulunan Can Yaman'ın, Diletta Leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi.

5ffe928555428021184f0cb0.jpg

Yayınlanan haberde "Türk oyuncu Can Yaman ile Diletta Leotta Roma'nın merkezindeki büyük bir otelde beş gün geçirdiler" denildi.

Yaman geçtiğimiz günlerde İtalya'da sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği için yediği 400 euro'luk ceza ile gündeme gelmişti.

5ffdee85c03c0e22002aa0fa.jpg

Giulia Diletta kimdir

İtalyan sunucu Giulia Diletta Leotta 27 yaşındadır. 1.75 boyunda olan İtalyan televizyon sunucusu 2018-2019 sezonunda DAZN kanalı için Serie A yayınlarına demir attı. Leotta, Serie B maçlarında Sky Sport kanalında Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile birlikte programlar yaptı. Diletta Leotta verdiği bir röportajda "Gazetecilik çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir işti. Arkadaşlarımla maçların ardından kendi aramızda röportaj yapardık. Çok iyi oyuncuların dışında Jose Mourinho ve Carlo Ancelotti gibi teknik direktörler ile tanışma imkanım oldu. Günün birinde Messi, Sergio Ramos, Salah, Kane, Neymar, David Beckham, Alan Shearer ve Sir Alex Ferguson ile röportaj yapmak istiyorum." dedi.

Diletta Leotta instagram adresi ne? 

Ünlü sunucunun instagram adresi Dilettaleotta Instagram fenomeni olan Diletta Leotta'nın 7.3 milyon takipçisi bulunuyor.

14abe3722ec155210c11.jpg

 

İlgili Haberler