Can Yaman ile ayrılmıştı. İtalyan spiker Diletta Leotta'nın yeni sevgilisi de tanıdık çıktı

Can Yaman ile ayrılmıştı. İtalyan spiker Diletta Leotta'nın yeni sevgilisi de tanıdık çıktı
Ünlü oyuncu Can Yaman'la uzun süren bir ilişki yaşayan fakat daha sonra ayrılan İtalyan spiker Diletta Leotta yeni sevgilisi ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Leotta'nın yeni sevgilisi de tanıdık çıktı.

Oyuncu Can Yaman ile İtalyan spiker Diletta Leotta''nın magazin gündemine bomba gibi düşen aşkı geçen yıl bitmişti. Can Yaman''dan sonra iki sevgilisi daha olan güzel spikerin son sevgilisinin ise Beşiktaş''ın ve Liverpool''un eski kalecisi Loris Karius oldu. 

Diletta Leotta sosyal medya paylaşımıyla yeni aşkı Karius’u duyurdu. Karius da aynı pozu paylaşarak aşkı doğruladı. 

İtalyan dergisi Gente sürpriz ilişki hakkında şu yorumu yaptı: “Birkaç haftadır Instagram''da birbirlerini takip ediyorlar ve öyle görünüyor ki, ikisi arasında şu anda duygusal ilişkilerinin yanında, dil eğitimi konusunda bir ilişki var.”

 “Şu anda güzel sunucu İngilizcesini geliştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırmış gibi görünüyor. İşi bunu gerektiriyor ve bu bir profesyonellik meselesi. Ama şimdi, söylentiler ışığında, kendinize şunu sorun: dilsel zenginleşmenin arkasında belki de kalbin sınırlarını genişletme arzusu olabilir mi?”

Beşiktaş''ta gösterdiği performansla büyük eleştirilere maruz kalan ve forma giydiği 2019-2020 sezonunun sonunda takımdan ayrılan Loris Karius''un özel hayatı da çok konuşulmuştu.
O dönem ünlü Alman model Sophia Thomalla ile birlikte olan Loris Karius, sevgilisiyle sık sık kameralara yakalanıyordu.
 

İlgili Haberler