İtalya İspanya yarı final maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İtalya İspanya yarı final maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi yarı final maçında İtalya ile İspanya karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda İtalya İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

İtalya İspanya yarı final maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi yarı final maçında İtalya ile İspanya milli takımları San Siro’da karşı karşıya geliyor. Rus hakem Sergei Karasev’in yöneteceği mücadelede İtalya ile İspanya milli takımları daha öncede Euro 2020’de karşı karşıya gelmişlerdi.

İtalya İspanya maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda?

6 Ekim 2021 Çarşamba akşamında saat 21.45’te başlayacak İtalya İspanya maçı S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca İtalya İspanya maçı CBC Sport kanalında şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İki ekip son olarak EURO 2020 yarı finalinde kozlarını paylaşmış, normal süresi 1-1 biten maçı İtalya penaltı atışları sonucunda kazanmıştı. Gök Mavililer o turnuvanın finalinde İngiltere''yi yenerek şampiyonluğa ulaşmışlardı.

37 maçtır kaybetmeyen İtalya, Uluslar Ligi''nde A1 grubunda Hollanda, Polonya ve Bosna-Hersek''i geride bırakarak yarı finale yükseldi. İspanya ise A4''te Almanya, İsviçre ve Ukrayna''nın önünde yer aldı.

Bu müsabakayı kazanan takım, finalde Belçika ya da Fransa''nın rakibi olacak. Belçika ile Fransa arasındaki yarı final maçı 7 Ekim Perşembe 21:45''te yapılacak.

İtalya''da Ciro Immobile, Andrea Belotti ve Leonardo Spinazzola''nın sakatlıkları bulunuyor.

İspanya''da ise Gerard Moreno, Alvaro Morata, Jordi Alba, Pedri, Dani Olmo, Thiago Alcantara, Marcos Llorente gibi uzun bir eksik listesi var.

Muhtemel 11’ler

İtalya:  Donnarumma, Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson Palmieri, Barella, Jorginho, Verratti, Chiesa, Raspadori, Insigne

İspanya:  Unai Simon, Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Reguilon, Koke, Busquets, Fornals, Ferran Torres, Oyarzabal, Sarabia