İttifakların iftar masası tartışma konusu oldu! Masalar detaylarıyla dikkat çekti

İttifakların iftar masası tartışma konusu oldu! Masalar detaylarıyla dikkat çekti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam iftar yemeğinde buluştu. Yapılan paylaşımlar sonrası iftar yemeği ve masasının sadeliği, daha önce bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin şatafatlı yemek masasını tekrardan gündeme getirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun buluştuğu iftar yemeğinde, masanın sadeliği ve yemekler dikkatleri çekti.

Ev sahipliğini CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun yaptığı iftar yemeğine katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından iftar davetine ilişkin kareler paylaştı. Yapılan paylaşımlar sonrası iftar yemeği ve masasının sadeliği, daha önce bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli''nin şatafatlı yemek masasını tekrardan gündeme getirdi.

Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu''nun iftar yemeğinde buluşması sonrası sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda yemek masasının sadeliği göze çarparken CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da manidar bir paylaşımda bulundu.

Tuncay Özkan''ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

Erdoğan ile Bahçeli, Özbek Otağı''ndaki iftar yemeğinde bir araya gelip yemek yemişlerdi. İkilinin lüks masada oturması tartışma konusu yaratmıştı.

 

İlgili Haberler