İyi Aile Babası dizi setinden ilk kareler. İyi Aile Babası ne zaman başlıyor. İyi Aile Babası dizisi oyuncuları kimler. İyi Aile Babası konusu nedir?

İyi Aile Babası dizi setinden ilk kareler. İyi Aile Babası ne zaman başlıyor. İyi Aile Babası dizisi oyuncuları kimler. İyi Aile Babası konusu nedir?
Kanal D’nin merakla beklenen yeni sitcom dizisi “İyi Aile Babası”nın setinden ilk kareler geldi. Merakla beklenen dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, İyi Aile Babası ne zaman başlıyor. İyi Aile Babası dizisi oyuncuları kimler. İyi Aile Babası konusu nedir?

İyi Aile Babası, Süreç Film imzalı, yönetmeliğini Hakan Algül'ün yaptığı, Tayfun Güneyer'in senaryosunu kaleme aldığı ve yakında Kanal D ekranlarında olacak.

yenicag-dizi-001.jpg

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, Kanal D'de ekrana gelecek sitcom formatlı aile komedisi "İyi Aile Babası"nın çekimlerine geçtiğimiz günlerde başladı. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu başrollerde yer alıyor.

yenicag-dizi3-003.jpg

İYİ AİLE BABASI KONUSU

Anadolu Yakası'nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstleniyor.

yenicag-dizi2-003.jpg

İYİ AİLE BABASI OYUNCULARI

İyi Aile Babası dizisinin oyuncuları kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Melek Baykal, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Bahar Süer, Beste Bereket, Rukan Demir, Berke Üsdiken.

yenicag-dizi5-004.jpg

yenicag-dizi6.jpg

yenicag-dizi8.jpg

(Kaynak: haberler.com)