İYİ Parti Adana'da hareketli günler

İYİ Parti Adana'da hareketli günler
Son günlerde İYİ parti Adana İl teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. Üye kaydı etkinlikleri konusunda hummalı bir çalışma içerisine giren İYİ Partililer, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu önderliğinde haftanın her günü çalışmaya devam ediyor.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu yaptığı açıklamada ‘’Partimize olan teveccüh hızla artmaya devam ediyor. Bu beklentilere cevap verebilmek için her an her yerde olmaya azami çaba sarf ediyoruz. Parti içi eğitim çalışmalarımız hızla devam ederken tüm partililerimizin büyük bir heyecan içinde partimiz adına çaba gösterdiğini gözlemliyorum." dedi. 

"Özellikle partili kadınlarımız takdire değer bir çalışma içerisindeler. Gündemin sık sık değiştiği ülkemizde asıl olan ülkemizin kronikleşmiş gerçek sorunlarıdır’’ diyerek sözlerine devam eden Boyvadaoğlu ‘’Kaba bir dil kullanılan siyaset artık prim yapmamaktadır, halkımız çirkin ve kaba ithamlardan ve karşılıklı atışmalardan bıkmıştır. Ülkemizin sosyal ve ekonomik sorunları vardır. İnsanlarımız birbirini suçlamak yerine ülke için, millet için proje odaklı çözüm üreten siyasetçilere ihtiyaç duymaktadır. Kısır çekişmelerin kimseye bir yararı olmadığı anlaşılmıştır.

41daebd9-d036-4410-a474-4b0b8f44d72b.jpg

Biz, ekonomiden, eğitime, tarımdan, işsizliğe kadar sıkıntılı konularda projeler üretmeye, bu projeleri halkımızın yararına nasıl kullanabileceğimiz konusuna odaklandık ve dikkatimizin, gereksiz polemiklerle dağıtılmasına izin vermeyeceğiz. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin ülkenin en acil ve önemli konularından biri olduğunu söyleyen Boyvadaoğlu önce siyasilerin ve siyasetin daha saygın hale gelmesi ve ülke sorunlarının çözülebilmesi için atılacak ilk ve en önemli adımın güçlendirilmiş parlamenter sistem olduğu konusunda tereddüde yer yoktur." dedi.

"Millet bizi çağırıyor’’ sloganı ile başlayan bütünleşmenin güçlü etkilerinin hemen görüldüğünü ve biz de milletin çağrısına ‘’siz çağırdınız, biz geldik’’ diyerek halkımızın arasına karıştık diyen Boyvadaoğlu, sözlerini şu şekilde bitirdi ‘’Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacağız, Atatürk ilke ve inkılaplarının arkasındayız, vatanımıza sahip çıkıyoruz, milletimizin yanındayız Biz TÜRKİYE için Varız İYİ’ler varsa umut vardır’’ diyerek sözlerine son verdi.