Köseoğlu: Halk başı boş gezen Afganlardan rahatsız

Köseoğlu: Halk başı boş gezen Afganlardan rahatsız
İYİ Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu İktidar Partisi'nin Fındıklı ilçe başkanına seslenerek Fındıklı'da gezen Afgan mülteciler için bir an önce gerekli çalışmaların yapılmasını söyledi.

Cevahir TOPALOĞLU - Rize

İYİ Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AKP Fındıklı İlçe başkanını hedef alarak Fındıklı Halkının Afgan mülteciler yüzünden sokakta dolaşamadığını ifade ederek "RİZE/FINDIKLI aynı zamanda İlçemizin iktidar partisi ilçe başkanına duyurulur. Fındıklı halkı boş boş gezen Afganlardan rahatsızlık duyuyor insanlar sokakta köyünde mahallesinde dolaşmaktan çekiniyor hükümet temsilcisi olarak bu konuya çözüm bulun. İktidar partisi ilçe başkanı ilçemizde esnaf geziyor esnafın sorunlarına çözüm buluyor mu? Yoksa sadece esnafı gezip daha sonra sorunlar rafa mı kaldırıyor." dedi.

"ÇÖZÜM BULMAK İÇİN UĞRAŞMIYORSUNUZ"

Köseoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Esnafın sorunlarına Çay üreticilerinin sorunlarına başı boş gezen Afgan sorununa çözüm bulmak için uğraşıyor musunuz? Eleştirilerimize kulak verin milletin rahatsızlıklarını vatandaşımızın size söylemek isteyip de söyleyemediklerini biz size iletiyoruz sizde iktidar temsilcisi olarak sorunlara çözüm bulun. Tek derdiniz sadece yanınızdaki arkadaşlarınızı size muhalefet eden vatandaşları ve siyasetçileri bir yerlere şikayet etmek olmasın işiniz halkın sevgisini gönlünü kazanarak siyaset yapmak olsun...! Sizden korkan sizin gibi olsun...!"