İYİ Parti Gençlik Kolları İzmir'de kriz masası kurdu

İYİ Parti Gençlik Kolları İzmir'de kriz masası kurdu
Merkez üssü İzmir Seferihisar açıkları olan 6.6 büyüklüğündeki deprem Ege ve Marmara bölgesinde yoğun bir şekilde hissedildi. İYİ Parti Gençlik Kolları da depremin ardından kriz masası oluşturdu.

İYİ Parti Genç Teşkilatlanmasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Av. Orhun Bilenler İzmir, Aydın ve Manisa Gençlik Kolları nezdinde kriz masaları kurduklarını açıkladı.

1-036.jpeg

Olay yerine gitmek üzere yola çıkan Bilenler ve beraberindeki Gençlik Kolları Genel Merkez Yöneticileri, akşam saatlerinde İzmir’e gitti. Bilenler, sosyal medyadan şu açıklamada bulundu:

“İzmir, Aydın ve Manisa Gençlik Kollarımız nezdinde kriz masalarımızı kurduk. Salgın şartları da gözetilerek deprem zedelerin maske, dezenfektan, battaniye, çadır gibi acil ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalara başladı arkadaşlarımız. Kamuoyunun bilgisine arz ederim.”

Geceyi İzmir’de geçiren Bilenler sabaha kadar İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Eren ile birlikte afetzedelerin sorunlarını dinleyerek, eksikleri tespit ettiler.

2-036.jpeg

Eksikler Aydın ve Manisa Gençlik Kolları Teşkilatları vasıtasıyla tedarik edilerek, afet bölgesine intikal ettirilmeye başlandı. 

3-021.jpeg