İYİ Parti Gençlik Kollarına Mersin ‘de Toplu Katılım

İYİ Parti Gençlik Kollarına Mersin ‘de Toplu Katılım
Mersin'in Anamur ilçesinde İYİ Parti'ye 30 genç üye katıldı.

Mersin'in Anamur ilçesinde farklı siyasi partilerden İYİ Parti saflarına katılan 30 genç üyeye, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ile İYİ Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Ozan Topçu rozetlerini taktı.

Basın açıklamasında konuşan İYİ Parti Gençlik Kolları Mersin İl Başkanı Ozan Topçu, Anamur halkına ve Anamur teşkilatına teşekkür etti.

Konuşmasına Anamurluları, ilçe yöneticilerini, faaliyette bulunan STK yöneticilerini selamlayarak başlayan Topçu, "İYİ Parti Mersin İl Başkanı Sayın Mehmet Dutar’ın olurlarıyla çıktığımız bu yolda Mersin’e ve Mersin halkına ihanet etmeden partimize yakışır bir il başkanı olacağını, görevine ara vermeden, dinlenmeden, yorulmak nedir bilmeden layığı ile icra edeceğini belirtti. Ve bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın diyerek sözlerine devam eden Topçu, bizler bu cesurlar hareketinde bir su tanesi olarak başlayıp okyanus olmayı bilenlerdeniz. İnanıyorum ki geçmişte yapılan hatalardan ders çıkaracak ve yapılan hataları tekrarlamayacağız. Ve şahsım adına geçmişte yapılan hataları tekrar etmeyeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Bu cesurlar hareketinin cesur neferleri, sizlersiniz bizleriz. Anamur'dan başlayarak Çamlıyayla’ya kadar bulunduğumuz tüm bölgelerin her dağını, her taşını karış karış gezecek, girmedik ev sıkmadık el bırakmayacağız. Ve sizlerle birlikte Anamur'dan Çamlıyayla’ya kadar güneşi doğuracağız.

Unutmayın ki bizler, dünyanın en güçlü kadını, aslı Türk nesli Türk Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Meral Akşener Hanımefendinin yol arkadaşlarıyız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin yanından, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayacak, yorulanlardan, pes edenlerden, şahsi ikbal ve menfaatini düşünenlerden olmayacak ve bir adım geri çekilmeyeceğiz."

46c126f7-1be2-4662-9f2b-8160e9113c50.jpg

İlgili Haberler