İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'ndan Tavşanlı'ya ziyaret

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'ndan Tavşanlı'ya ziyaret
İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Kuruçay beldesi İYİ Parti açılışını yapmak ve konferansa katılmak için Tavşanlı'ya gitti.

Sebahattin PİŞKİN - TAVŞANLI / YENİÇAĞ

İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, Kuruçay beldesi İYİ Parti açılışını yapmak ve konferansa katılmak için Tavşanlı''ya gitti.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Ağıralioğlu, Tavşanlı Kültür Sarayı''nda düzenlenen etkinliğe katılarak konuşma yaptı. Ağıralioğlu daha sonra partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.

Konuşmasında, "Dertlerimizden bizi kurtarsınlar diye iktidara getirdiklerinden kurtulmaya çalışan Türk Milleti, sürekli olarak "kurtarılmaktan" ve kurtarıcı aramaktan da yorulmuştur" ifadelerini kullanan Ağıralioğlu, "Mücadelemiz, kim gelirse gelsin, kim giderse gitsin bozulmayacak bir sistem inşası ve devlet yönetimi içindir. İktidar partileri düşmanımız değil, siyasi rakibimizdir. İktidarın millete söz verip de yapamadıklarını yapmak, milletimizi enflasyondan, yüksek faizden, işsizlikten kurtarmak, rahat ve refah için de yaşatmak için iktidara talibiz" diye konuştu.