İYİ Parti Kızılcahamam'da dükkanı yanan esnaf için harekete geçti

İYİ Parti Kızılcahamam'da dükkanı yanan esnaf için harekete geçti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Kızılacahamam Kasaplar Çarşısı’nda çıkan yangında mağdur olan esnafı ziyaret etti. Akşener’e sıkıntılarını anlatan bir esnaf, “Bizim burada hayallerimiz yandı. Bize verilen yardımlar var ama bunların günümüz şartlarında yeterli olması imkansız. Bu işi takip etmenizi istiyoruz” dedi. Akşener ise “Muhalefetin görevi, halkın avukatlığını yapmaktır. Problemlerinizi Cumhurbaşkanı dahil, bu konuyla ilgilenmesi gereken her yere ileteceğim” dedi.

8 Nisan’da Ankara Kızılacahamam Kasaplar Çarşısı’nda çıkan yangında 14 işyeri tamamen yandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de çıkan yangında mağdur olan esnafla bir araya geldi. Yangın çıkan yerde incelemeler yapan Akşener “Gerekirse Cumhurbaşkanı, gerekirse bakan, gerekirse Mansur Yavaş kim aranması gerekirse arayacağız. Kavga etmeden isteklerinizi ileteceğim. 14 işyeri yandı. İşyeri sahiplerinin sorunlarının ne olduğunu anlayıp bunu gündeme getireceğiz. Mağdur olan arkadaşların fikirlerini, taleplerini de öğrenmek üzere buraya geldik. Onlarla konuştuk, talepleri bakanlığa ve Sayın Yavaş’a ileteceğiz. Muhalefet partilerinin bir görevi de halkın avukatlığını yapmaktır. İktidar partilerinin işi çoktur bizim de vaktimiz var. İktidara bu sorunları iletmek bizim görevimizdir. Bir esnafın yanında 8 bir başka yerde 50 kişi çalışıyormuş. Dolaylı yoldan etkilenen insan sayısı çok fazla” dedi.

ESNAF DERT ANLATTI

Yaşadığı mağduriyeti anlatan bir esnaf işe şunları şöyle konuştu; Bizim burada hayallerimiz yandı. Geldiğiniz için çok teşekkür ederiz, bu işin devamını takip etmenizi istiyorum. Yaşadığımız mağduriyetin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Bize verilen yardımlar var ama bunların günümüz şartlarında yeterli olması imkansız. Bu yardımların çoğalması için katkınızı bekliyoruz. Burası tarihi bir yer benim dükkanım 1951’de açıldı. Müşterimize kavuşmak istiyoruz.”