İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şahlan Sinop'ta adrese teslim işe alımlarını eleştirdi

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şahlan Sinop'ta adrese teslim işe alımlarını eleştirdi
İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şahlan, Sinop Özel İdaresi'ne alınmak üzere formaliteden oluşturulmuş işçi ilanını sosyal medya hesabından eleştirdi. Şahlan, o ilan için daha önceden belirlenmiş belli bir kişinin alınacağını iddia ederek "İnsanların umutları ile hayalleri ile oynamaktan, haklarına girmekten yorulmadınız be kardeşim. Ayıptır günahtır..." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şahlan, Sinop Özel İdaresi''ne alınmak için oluşturulan işçi ilanını sosyal medya hesabından paylaştı. Şahlan, o ilan için daha önceden belirlenmiş belli bir kişinin alınacağını iddia etti. Şahlan, bu yapılananın "adrese teslim alımı" olduğunu söyledi ve "İnsanların umutları ile hayalleri ile oynamaktan, haklarına girmekten yorulmadınız be kardeşim. Ayıptır günahtır..." ifadelerini kullandı.

İŞTE O PAYLAŞIM VE GÖRSELLER: 

Sinop''ta adrese teslim işe alımlara bir yenisi daha ekleniyor. Sinop Özel İdaresinde adrese teslim alım. Burdan sormak istiyorum. Sn. Nazım Maviş beye, Sn. Uğur Giresun beye ve ne şiş yansın ne kebap yansın diyen, vicdan ve ahlaktan dem vurmayı da bırakmayan Sn. Yakup Üçüncüoğlu''na Ne diye ilana çıkartıp insanları umutlandırıyorsunuz ki. Kimi işe alacaksanız ona göre şartname çıkartıyorsunuz. En sonunda da mülakatta kim sizin adamınız ise onlar kalıyor. Diğer arkadaşlar ise, size göre öteki olanlar, eleniyor. İnsanların umutları ile hayalleri ile oynamaktan, haklarına girmekten yorulmadınız be kardeşim. Ayıptır günahtır... Yılmaz Şanlan İYİ Parti Sinop İl Başkanı