İYİ Partili İbrahim Özkan çektiği videoya logosunu koyan haber ajansına yeni isim önerisi yaptı

İYİ Partili İbrahim Özkan çektiği videoya logosunu koyan haber ajansına yeni isim önerisi yaptı
İstanbul Ataşehir'de bir taksi sürücüsü, "Ben karşının taksisiyim" diyerek yanında çocuğu olan kadını taksiye almamıştı. Görüntüleri kaydeden İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, İhlas Haber Ajansı'nın görüntülere kendi logosunu koymasına tepki gösterdi.

İstanbul Ataşehir''de bir taksi sürücüsü "Lütfen çocuğum üşüyor. Kısa mesafe ama 100 lira vereyim" diyen kadın yolcuyu, "Ben karşının taksisiyim" diyerek araca almamış ve görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

O anları cep telefonuna kaydeden İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, İhlas Haber Ajansı''nın görüntülere kendi logosunu koymasına tepki gösterdi.

"BEN ÇEKTİM KENDİ LOGONUZU KOYMUŞSUNUZ"

Sosyal medya hesabından tepki gösteren Özkan, "İhlas Haber Ajansı videoyu ben çektim kendi logonuzu koymuşsunuz. Yoksa isminizi İbrahim Haber Ajansı olarak değiştirdiniz mi ?" ifadelerini kullandı.

DÜN AKŞAM PAYLAŞMIŞTI

Özkan, dün akşam yaptığı paylaşımda, "Ataşehir Migros önü kendim çektim. Kadın çocuğum üşüyor lütfen araciniza binmek istiyorum diyor. Hatta kısa mesafe için 100 tl teklif ediyor. Taksi ise karşının Taksisiyim diye yolcuyu almıyo" demişti.

 

İlgili Haberler