Burak ve Zeki'ye talip çıktı

Burak ve Zeki'ye talip çıktı
Strasbourg’un Teknik Direktörü Julien Stephan, Lille'de top koşturan Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’i her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceğini dile getirdi.

Strasbourg Teknik Direktörü Julien Stephan, Antalya kampında İHA’ya konuştu. Türkiye’ye geldikleri için çok memnun olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Stephan, “Türkiye’ye geldiğimiz için memnunuz. Kondisyon açısından çok güzel bir yer. Saha çok güzel. Güneş de var havada. Otel de çok güzel. Takım açısından çok iyi bir hava var. Hazırlıklarımızı güzel şekilde ilerletiyoruz” dedi.

Fransa’da Lille forması giyen Burak Yılmaz ve Zeki Çelik hakkındaki görüşlerini aktaran Julien Stephan, “Bugün baktığımızda Burak Yılmaz’ı çok iyi tanıyoruz. Türkiye’de çok büyük kulüplerde oynadı. Zeki ise Fransa’ya ilk geldiğinde çok tanınmış bir isim değildi. Ama Fransa’ya geldikten sonra çok iyi bir kariyer yaptı. Lille ile şampiyon oldular. Bugün istesek de alamayız, kariyerleri çok yüksek. Ama her teknik adam kadrosunda Burak Yılmaz’ı ve Zeki Çelik’i görmek ister” açıklamasını yaptı.