Kadın cinayetini reklam yapan Ece Üner'e tepki! Ece Üner ile Susma yayından kaldırılacak mı?

Kadın cinayetini reklam yapan Ece Üner'e tepki! Ece Üner ile Susma yayından kaldırılacak mı?
Ece Üner’in yeni programı Ece Üner ile Susma için tanıtım filminde Emine Bulut’un kızının sesini kullanmasına tepkiler devam etti. Son gelen iddialar ile birlikte Ece Üner ile Susma programının yayından kaldırılması da gündeme geldi.

Kanal D ekranlarındaki Ece Üner ile Susma programının tanıtım filminde Emine Bulut’un kızının sesinin kullanılmasına tepkiler devam ediyor. 18 Ağustos 2019 tarihinde Kırıkkale’de bir lokantada çıkan tartışmada boşandığı Fedai Varan tarafından kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut’un kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesi tüm Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı.

Kanal D’nin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşılan Ece İle Susma programının tanıtımda, “Bir kadın sokak ortasında kızının gözleri önünde kocası tarafından katledildi” sözleri kullanıldıktan sonra esi titreyerek “Annesini kaybeden genç kızın feryadı yürekleri dağladı” ifadesi kullanıldı.

Daha sonrasında ise Emine Bulut’un kızının sesinin reklam olarak kullanılmasına tepkiler yağdı.

Ece Üner ile Susma Yayından Kaldırılacak Mı?

Sosyal medya kullanıcıları gerçekleşen bu olay sonrasında RTÜK’e tepki verirken Ece Üner ile Susma programının yayından kaldırılması için yoğun bir gündem oluşturuldu.

Daha öncesinde yayın yaptığı Show TV kanalından istifa eden Ece Üner sürpriz bir şekilde Kanal D ile anlaşarak hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan Ece Üner ile Susma programının yayıncısı oldu.

İlgili Haberler