Ece Üner’i şaşkına çeviren olay. 20 yıldır beraberlermiş. Bu kadarına da pes artık

Ece Üner’i şaşkına çeviren olay. 20 yıldır beraberlermiş. Bu kadarına da pes artık
Kanal D'de yayınlanan Ece Üner ile Susma programında 'bu kadarı da pes' dedirten bir olay ortaya çıktı. Programa katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti.

Babası ile eşini birlikte yakaladı 20 yıldır beraberlermiş. Bu kadarına da pes artık

Kanal D ekranlarında yeni sezonda yayın hayatına başlayan Ece Üner ile Susma programında ‘bu kadarına da pes’ dedirten bir konu ele alındı. Programa katılan, 5 çocuğu olduğunu ifade eden Adnan Bey, eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını söyledi.

Posta’da yer alan habere göre, Ece Üner ile Susma 15. Bölümde ülke gündemine bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Eşi ve öz babasının ilişkisi olduğunu öğrenen Adnan Bey''in aldatılma hikayesi herkesin ağızını açık bıraktı.

Ece Üner ile Susma programına katılan 5 çocuk sahibi bir kişi, anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia eden adam, bu durumu 8-9 ay önce ikisini aynı odada yakalayarak fark ettiğini söyledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Ece Üner ile Susma" programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı.

Programa katılan Adnan ismindeki 5 çocuk sahibi kişi, eşi ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etti.

ECE ÜNER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Eşi ve öz babası arasındaki ilişkinin 20 yıl önce kendisi askerdeyken başladığını söyleyen Adnan Bey, bu durumu 8-9 ay önce ikisini aynı odada yakalayarak fark ettiğini anlattı.

Duydukları karşısında şaşkına dönen sunucu Esra Üner ise "Korkunç bir şey. Ne oldu da, siz neden şüphelendiniz de aynı odada bastınız?" diye sordu.

"BABAM VE EŞİMİ AYNI ODADA YAKALADIM"

Üner''in sorusuna Adnan Bey, şu ifadelerle cevap verdi:

"Ben şüphelenmedim. Babam geçen sene bu zamanlarda evime misafir olarak gelmişti... Yemekleri yedik, çay içtik, sonra saat 12''den sonra yatmaya gittik. Eşimle çocuklarım aynı odada yatıyordu... Ben salonda yatıyordum. Babam da misafir odasında yatıyordu. Gece 02.00 saatlerinde lavaboya gittim ve baktım onların odasında ışık yanıyor... Babam eşimin odasına gitmiş, çocukların yanında."

İlgili Haberler