Kadir İnanır’dan Hülya Avşar’a kadar tuhaf alışkanlıklarını öğrendiğinizde şok olacağınız ünlüler…

Kadir İnanır’dan Hülya Avşar’a kadar tuhaf alışkanlıklarını öğrendiğinizde şok olacağınız ünlüler…
Herkesin hayatında vazgeçemediği veya yaparken hoşlandığı ilginç şeyler elbette var fakat bu durum sevdiğimiz kişilerde, hele bir de ünlülerde olunca daha bir garibimize gidiyor; değil mi? Bazı ünlülerin de öyle huyları var ki duyunca "Yok artık!" dememek elde değil. Peki, hiç beklemediğiniz ünlülerden yıllarca düşünsek de aklınıza gelmeyecek alışkanlıkları duymaya hazır mısınız?

Tuhaf alışkanlıkları ile herkesi şoke eden ünlüler var. Güzel kadınlardan korkan mı dersiniz, yoksa sıcak kahve içmeden duş alamayan mı? Tamamı burada! Bu alışkanlıklar ünlü olduktan sonra mı oluştu yoksa hep mi vardı bilemiyoruz ama bildiğimiz tek şey var, bazı ünlüler bir acayip! Haydi öyleyse biraz şaşıralım!

1. HÜLYA AVŞAR GEÇ KALMAKTAN NEFRET EDİYOR

Ekranların sevilen yüzü ve jürisi, 5 dakika bile olsa bir yere geç kalmaktan hiç hoşlanmıyor. Bu yüzden tüm saatleri 5 dakika ileriye ayarlı.

2. TEOMAN VE ÇİZGİ ROMANLARI

Çocuk ruhunu kaybetmemesiyle bildiğimiz Teoman, geniş bir çizgi roman koleksiyonuna sahip.

3. MICHELLE WILLIAMS''IN DUŞLA ALIP VEREMEDİĞİ VAR HERHALDE

Duşta kahvaltı yapıp sıcak kahve içen, hatta dişlerini fırçalayıp uyuyan Michelle Williams''ın bu garip alışkanlığı bizleri epey şaşırttı doğrusu.

4. KADİR İNANIR KURBAĞA HAYRANIYMIŞ!

Evinin bir odasını sadece kurbağa figürlü objelere ayıran Kadir İnanır, kurbağaları izlemeyi çok seviyor.

5. TEK SAYILAR BÜLENT ERSOY İÇİN KORKU DEMEKMİŞ

Yalnız kalma korkusuyla tanıdığımız ünlü sanatçının tek sayılarla da sorunu varmış. Plakalardan tutun da oda numarasına kadar hayatındaki herhangi bir şeyin tek sayı olması onda gerginlik yaratıyormuş.

6. GÜZEL KADINLARDAN KORKAN BİR BEN AFFLECK ÇİZELİM BURAYA

Yönetmen, senarist ve oyuncu; ne ararsan var ancak başarılı bir kariyere sahip olan Ben Affleck, güzel kadın gördüğünde gerçek bir korku hissedip ortamdan hemen uzaklaşmak istiyormuş.

7. ANGELINA JOLIE VE BIÇAK KOLEKSİYONU MU?

Kan ve ölüme olan tutkusuyla tanıdığımız ünlü oyuncunun devasa bir bıçak koleksiyonu varmış. Üstelik boş zamanlarında o bıçaklarla oynayıp onları temizliyormuş.

8. JOHNNY DEEP VE BARBİE

Günümüzde 58 yaşında olan Johnny Deep''in çok garip bir tutkusu var: Barbie bebekler! Boş zamanlarında Barbie bebekler ile oynamaya bayılan Deep, bizi epey şaşırttı doğrusu.

 

İlgili Haberler