Kasımpaşa ve Göztepe 1 puana razı

Kasımpaşa ve Göztepe 1 puana razı
Süper Lig’in 6. haftasının açılış mücadelesine Kasımpaşa kendi evinde Göztepe'yi konuk etti. Kasımpaşa, elde ettiği net atakları değerlendiremeyince karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.

Süper Lig’in 6. haftasının açılış mücadelesinde Kasımpaşa ile Göztepe karşılaştı.

Karşılaşmadaki ilk ciddi tehlike 5. dakikada Göztepe'den geldi. Ideye'nin ceza sahasının soluna çevirdiği top savunmaya çarpıp kaleci Ramazan'da kaldı.

Dakikalar 7'yi gösterdiğinde Kasımpaşa'nın attığı gol VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Koita'nın pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Hodzic'in vuruşu ağları havalandırdı. Ancak uzun süren VAR incelemesinde, Hodzic'in pozisyon öncesinde ofsaytta olduğu tespit edildi ve gol geçerli sayılmadı.

12. dakikada Kasımpaşa'dan bir net atak daha geldi. Hajradinovic'in savunma arkasına yolladığı pasa hareketlenen Hodzic'in vuruşunu kaleci İrfan Can kurtardı.

19. dakikada ise bu sefer Göztepe'den net bir atak geldi. Halil'in sol kanattan yaptığı ortasına altıpastan vuran Ideye'nin şutu yandan dışarı gitti.

34. dakikada Yusuf'un kaleye gönderdiği topu Göztepe savunması çizgi üzerinden uzaklaştırdı.

Karşılaşmada ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi. 

İKİNCİ YARI

İkinci yarıdaki ilk ciddi tehlike 50. dakikada Kasımpaşa'dan geldi. Ceza sahasının sağından son çizgiye inen Hajradinovic'in içeri çevirdiği top direğe çarpıp auta gitti.

50. dakikadan sonra oyunun sık sık durması nedeniyle tempo iyice düştü. 

65. dakikada İrfan Can'ın sektirdiği topun ardından ceza sahasında vuruş şansı bulan Yusuf'un şutu dışarı gitti.

69. dakikada Kasımpaşa'da Haddadi'nin ceza sahasının solundan çektiği şut savunmaya çarpıp taca gitti.

86. dakikada Varga'nın ceza sahasının solundan çektiği şutunu kaleci İrfan Can kornere çeldi.

Ayrıntılar geliyor...