Kayıp dövizciden kahreden haber. Müge Anlı da arıyordu

Kayıp dövizciden kahreden haber. Müge Anlı da arıyordu
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 3 gündür kayıp olan 36 yaşındaki döviz bürosu çalışanı Berk Ergier'in cansız bedenine ulaşıldı. Ergier'in cesedine en son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Belen mevkisindeki kayalıklarda ulaşıldığı aktarıldı. Ergier'in ailesi bulunması için seferber olmuş, Müge Anlı'nın programına katılarak çağrıda bulunmuştu.

Kuşadası''nda İkiçeşmelik Mahallesi''nde ikamet eden evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Berk Ergier, 16 Mart Salı günü saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gitmek üzere evden ayrıldı. Saatler geçmesine rağmen Ergier''in iş yerine gelmemesi üzerine arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Cep telefonuna da ulaşılamayan Berk Ergier''den 24 saat geçmesine rağmen haber alamayan ailesi, polise başvuruda bulundu. Polis ekipleri, Ergier''in bulunması için çalışma başlatırken, Gizem Ergier, eşinin, son zamanlarda içine kapandığını ve kaçırılmış olabileceğini iddia etti.

ÖZEL EKİP KURULDU

Berk Ergier''in arama çalışmaları için Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, İkiçeşmelik Mahallesi''ndeki evi ve iş yerine ait güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yürütülen çalışmalar kapsamında Ergier''in cep telefonunun son olarak kırsal Kirazlı Mahallesi''nden sinyal verdiği tespit edildi. 

Çalışmalar bu bölgede yoğunlaşştırılırken, Berk Ergier''in kaybolduğu gün saat 16.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi''ndeki Belen tepesi mevkisinde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Ergier, kayaların üzerinde oturarak, bir süre ormanı seyrettiği görüldü. Polis ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Arama Kurtama Ekibi Derneği (AKE) ve Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Ergier''in evine 7 kilometre uzaklıkta bulunan bölgede bugün arama-kurtarma çalışmasına başladı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Başlatılan çalışmalarda Berk Ergier''in son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Belen mevkisindeki kayalık bölgede bir erkek cesedine ulaşıldı. Yaklaşık 150 metre yükseklikteki sarp kayalıklarının en dip noktasındaki çalılık alanda bulunan cansız bedenin kayıp Ergier''e ait olduğu tespit edildi. Yapılan incelemede üzerinde kesici veya delici alet izine rastlanılmayan Ergier''in kayalıklardan düştüğü veya atlayarak canına kıydığı düşünülüyor.


 

İlgili Haberler