Kayserisporlu futbolculardan Başkan Berna Gözbaşı'ya anlamlı ziyaret! Helal olsun size

Kayserisporlu futbolculardan Başkan Berna Gözbaşı'ya anlamlı ziyaret! Helal olsun size
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 4-3 yenen Yukatel Kayserispor, evindeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı. Maçtan sonra futbolcular, Başkan Berna Gözbaşı'yı evinde ziyaret etti.

Spor Toto Süper Lig''in 24. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor''u 4-3 yenen Yukatel Kayserisporlu oyuncular, galibiyet sevincini başkan Berna Gözbaşı ile paylaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, sağlık sorunları nedeniyle dünkü mücadeleyi evinden takip eden Gözbaşı''yı ziyaret etti. Futbolcular, ziyarette geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Kulübün sosyal medya hesabından da "For you President (Senin için Başkan). Hatayspor maçı sonrası galibiyet sevincini Başkanımız Sayın Berna Gözbaşı''nı evinde ziyaret ederek paylaştık." ifadeleri kullanıldı.

8 MAÇTIR EVİNDE YENİLMİYOR

Sahasında rakiplerine galibiyet sevincini unutturan Kayseri temsilcisi, ligin 11. haftasında ağırladı Fatih Karagümrük maçından aldığı 2-1''lik galibiyetle seriye başladı. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçla birlikte evinde oynadığı 8 karşılaşmanın 6''sını kazandı, 2''sinde de berabere kaldı.

Kayserispor, son 8 iç saha maçında Vavacars Fatih Karagümrük''ü 2-1, Fraport Tav Antalyaspor''u 2-0, Demir Grup Sivasspor''u 3-0, Altay ve Medipol Başakşehir FK''yi 1-0, Atakaş Hatayspor''u 4-3 yendi, Göztepe ile 1-1, Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı.