Kayserispor, tam bastırırken, ‘şak’ diye stadın elektrikleri kesildi: BEDAŞ’tan açıklama geldi

Kayserispor, tam bastırırken, ‘şak’ diye stadın elektrikleri kesildi: BEDAŞ’tan açıklama geldi

Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Başakşehir - Kayserispor maçı sırasında stadın elektriklerinin iki defa kesilmesiyle ilgili BEDAŞ'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu kesintinin stadyumun jenaratör sisteminden kaynaklandığı belirtildi.

Süper Lig’in 33. haftasında oynanan ve Başakşehir’in şampiyonluğunu ilan ettiği Başakşehir-Kayserispor maçı sırasında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda elektriklerin iki defa kesilmesi tartışma yarattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan BEDAŞ, söz konusu kesintinin şebekeden değil, stadyumun jenaratör sisteminden kaynaklandığını açıkladı.

BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklama şöyle;

"Başakşehir'deki Fatih Terim Stadyumu'nu da kapsayan bölgede 19 Temmuz 2020 gecesi elektrik dağıtım şebekemizde herhangi bir elektrik kesintisi yaşanmamıştır. 

Medipol Başakşehir -Kayserispor müsabakası sürmekte iken yaşanan elektrik kesintilerinin stadyumun jeneratör sisteminden kaynaklandığı anlaşılmıştır."

NE OLMUŞTU:

Süper Lig’in 33. Haftasında oynanan Başakşehir – Kayserispor maçı sırasında Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda elektirkler iki defa kesildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının 65. dakikasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda elektrikler kesildi. Maç kesinti nedeniyle durdu. Teknik aksaklığın giderilmesiyle karşılaşmaya 17 dakikalık aranın ardından devam edildi.

Karşılaşmanın 85. dakikasında stat ışıkları bir kez daha söndü ve stat karanlığa büründü. Bu kesinti nedeniyle de oyun 8 dakika durdu ve sonrasında kaldığı yerden devam etti.

KAYSERİSPOR TAM BASTIRIRKEN

STADIN ELEKTRİKLERİ KESİLDİ