Kehanetler kitabı korona virüsü mü anlatıyor? Kehanetler kitabının yazarı kimdir? Korona virüs ne zaman bitecek?

Kehanetler kitabı korona virüsü mü anlatıyor? Kehanetler kitabının yazarı kimdir? Korona virüs ne zaman bitecek?
Korona virüsle ilgili kehanetlerden en ilginci, Slyvia Browne’un kehanetler kitabında 2020 yılında yaşanan korona virüsü, 12 yıl önce bilmesi oldu. Vatandaşlar bu detayın ortaya çıkmasından sonra Kehanetler kitabı korona virüs’ü mü anlatıyor? Kehanetler kitabının yazarı kimdir? Kehanetler kitabı corona virüsü nasıl bildi? sorularının cevabını arıyor.

Korona virüsün biteceği tarihi açıkladı!

Dünya tarihinde pek çok kahin gelecekte yaşanacaklar üzerine tahminde bulunurken bunlardan sadece bazılarının kehanetleri gerçekleşmekte. Bunlardan biri de Kehanetler kitabının yazarı Slyvia Browne. Lindsay Harrison ile 12 yıl önce yazdığı kitapta Browne, 2020 yılında ortaya çıkan korona virüs salgınını en ince ayrıntılarına kadar bildi ve virüsün ortadan kalkacağı tarihi söyledi. Vatandaşlar bu detayın ortaya çıkmasından sonra Kehanetler kitabı korona virüs’ü mü anlatıyor? Kehanetler kitabının yazarı kimdir? Kehanetler kitabı corona virüsü nasıl bildi? sorularının cevabını arıyor. İşte kehanetler kitabı ve Slyvia Browne ile ilgili detaylar haberimizde…

KEHANETLER KİTABI YAZARI KİMDİR?

Türkçeye Dünyanın Sonuna İlişkin Tahminler ve Kehanetler” adıyla çevrilen 2008 basımı kitap ABD’li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından yazılmıştır.

SLYVİA BROWNE KİMDİR?

1936 yılında doğan Slyvia Browne, Amerikalı psişik medyum ve yazardır. Yazar reenkarnasyona inanmakta ve herkesin aslında kendisinden sorumlu bir ruhsal rehberi olduğunu, yetenekli olarak adlandırılan insanların diğer insanlardan tek farkının kendi ruhsal rehberleri ile iletişim kurabilmeleri olduğunu belirtmektedir. Öte Dünyada Yaşam adlı kitabı öteki dünya yaşamı ile ilgili en çok okunan kitaplardan birisi olmuştur.

KEHANETLER KİTABINDA KORONA VİRÜS DETAYI!

Slyvia Browne ve Lindsay Harrison’un kitabında, “Dünyanın Sonuna İlişkin Tahminler ve Kehanetler” başlıklı kitabında, 2020’lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise, bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra aniden ortadan kaybolacak ve 10 yıl sonra tekrar saldırıya geçecek ve sonrasında aniden ortadan kaybolacak” ifadeleri yer aldı.