Kemal Doğulu kimdir? Kemal Doğulu'ya ne oldu? Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı?

Kemal Doğulu kimdir? Kemal Doğulu'ya ne oldu? Doya Doya Moda'dan ayrıldı mı?
TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında yer alan dört jüri üyesinden biri olan Kemal Doğulu, ayrıldığını duyurmasının ardından gündemdeki isim olmaya başladı. Peki Kemal Doğulu kimdir? İşte detaylar...

Yarışmada bir süredir jüri üyeliğini sürdüren Kemal Doğulu, Doya Doya Moda'nın yayınlanan son fragmanında yarışmaya veda edeceğini duyurdu. Peki Kemal Doğulu kimdir? İşte ayrıntılar...

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. 5 kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu, oyuncu Kadir Doğulu’nun abisidir. 5 kardeşin en büyüğü olan Kemal Doğulu, küçük yaşta kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapmaya başladı.

Amcasının isteğiyle İmam Hatip’e kaydolan Kemal Doğulu, Arapça ve Kur’an derslerinde başarılı olamadı. Ailesinden gizli Anadolu Lisesi sınavlarına girdi ve bilgisayar bölümünü kazanarak İmam Hatip’ten ayrıldı

2004 yılında New York Fashion Week’te Bahar Korçan ve Michael Kors defileleri için saç-makyaj yaptı.

Urfa Harran Üniversitesi‘nde Pazarlama Bölümü’nü kazandı. Kuzeni Zeki Doğulu’nun İstanbul‘da Kuaför dükkanında kariyerinin ilk adımlarını attı. Saç tasarımları yapan Kemal Doğulu, zamanla makyaj da yapmaya başladı. 

Kemal Doğulu, Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imaj danışmanlığını yaptı.

Hande Yener'in tekli çalışmasının fotoğrafçılığını üstlendi ve böylece tanınmaya başladı. 2014 Temmuz ayında İstanbul, Nişantaşı'nda bir kuaför salonu açtı.

Kemal Doğulu, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter‘in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Nur Yerlitaş ile birlikte jüri görevi yaptı. “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla üne kavuşan Kemal Doğulu, 2016 yılında merdivenlerden düşerek yaralanmıştı.

Albümleri :

2008 – 1 Yerde
2009 – Kemal Doğulu 2
2010 – Ters Köşe
2011 – 4.Kemal
2012 – Aşk Kabul Ederse