Bazen bir fotoğraf bin kelimeye bedeldir

Bazen bir fotoğraf bin kelimeye bedeldir
Hürriyet Yazarı Abduulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında adaylık savaşı yaşanacağını iddia etmiş; İktidara yakın medya da İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 'İmammoğlu rahatsızlığı'nı manşetlere taşımıştı. Basına yansıyan bu fotoğraf bütün iddiaları çürüttü.

Hürriyet''ten Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında Cumhurbaşkanlığı için adaylık krizi yaşandığını iddia etti.

Selvi yazısında İmamoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla Volkswagen Arena’daki etkinlikle tam bir cumhurbaşkanı adaylığı provası yaptığını, cumhurbaşkanı adayı havasında konuştuğunu yazdı.

Kılıçdaroğlu''nun, İmamoğlu’nun adaylığının önünü kesmek için her yolu deneyeceğini de iddia etti.

İktidara yakın medya İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu''nun da İmamoğlu''yla ilgili "Kimseyi dinlemiyor, tek başına hareket ediyor" dediğini yazmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İBB’nin Müze Gazhane’de düzenlediği İklim Değişikliği Eylem Planı Lansmanına birlikte katıldı.

Basına yansıyan bu fotoğraf ''Selvi''nin iddiaları çürüdü'', ''Bazen bir fotoğraf bin kelimeye bedeldir'' yorumlarına sebep oldu. 

İlgili Haberler