Kemal Kılıçdaroğlu'ndan depremzedelere yemek yapan aşçılara çağrı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan depremzedelere yemek yapan aşçılara çağrı
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya'da kurulan seyyar mutfak ve çadır yemekhaneyi ziyaret ederken, aşçılara annelerin istedikleri yemeklerin çıkarılması ricasını iletti.

Depremin vurduğu illerden biri olan Malatya’da, kış şartlarında evleri yıkıldığı için zor  durumda kalan vatandaşlar için seyyar mutfak ve çadır yemekhaneler kurularak yemek ihtiyaçları karşılanmaya çalışılıyor.

Yıkımın ve can kaybının yaşandığı Malatya Gökçe Mahallesi’nde her güne başka bir artçı depremle başlayan vatandaşlar , evlerine giremedikleri için çadırlarda yaşarken, yiyecek ihtiyaçları ise Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan seyyar mutfak ve çadır yemekhane ile karşılanıyor.

Seyyar mutfağı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aşçılarla sohbet ederken, özellikle yapılan yemekler hakkında bilgi aldı.

Çalışanlara teker teker teşekkür eden CHP lideri, özellikle annelerin talepleri doğrultusunda yemek hazırlanmasını istedi.

Daha sonra çadırdan oluşan yemekhaneye geçen Kılıçdaroğlu, depremzedelerle birlikte yemek yerken, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise sobanın üzerinde ekmek ısıtarak çadırda bulunanlara elleriyle dağıttı.