Kevin Prince Boateng: "Unutulmaz bir andı"

Kevin Prince Boateng: "Unutulmaz bir andı"
Beşiktaş formasını ilk kez Gaziantep FK maçında terleten Kevin Prince Boateng, attığı golün ardından stat hoparlörinden İbrahim Tatlıses’in ‘Bitanem’ şarkısının çalınmasıyla ilgili, “Gerçekten unutulmaz bir an oldu benim için” dedi.

Boateng: "Unutulmaz bir andı"

Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park’ta Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup etti. Beşiktaş formasıyla ilk çıktığı maçta gol atma başarısı gösteren Kevin Prince Boateng, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Boateng, yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok mutluyum, harika oldu. Bundan daha iyisi olamazdı. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bugün kazanmak çok önemliydi. Kazandık ve keyfini taraftarlarımızla birlikte çıkardık. İlk yarıda zorlandığımız bölümler oldu ama şunu biliyorduk; golü bulduktan sonra rakip alan bırakacaktı. Öyle de oldu" dedi.

32 yaşındaki futbolcu, attığı golün ardından stat hoparlöründe İbrahim Tatlıses’in ‘Bitanem’ şarkısının çalmasıyla ilgili ise, “Gerçekten unutulmaz bir an oldu benim için. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tip bir anı benim için bu kadar özel bir ana getirdiler” diye konuştu.