Kılıçdaroğlu katıldığı yayında konuştu: Belediye başkanı arkadaşlarımız virüs sürecinde bir destan yazdı

Kılıçdaroğlu katıldığı yayında konuştu: Belediye başkanı arkadaşlarımız virüs sürecinde bir destan yazdı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Halkın Bakkalı’ndan Yardım paketi alma kampanyasına destek olmak için canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımız virüs sürecinde destan yazdı, hepsini kutluyorum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısıyla başlatılan Biz Varız kampanyasına destek için 7 saatlik sosyal medya canlı yayını yaptı. Birçok isim “Dayanışmayı Canlandıralım” yayınına katılırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da görüntülü bağlandı. 

"ONLARA GEREKLİ DESTEĞİ VERDİLER"

Yayına bağlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Her bir belediye başkanı arkadaşlarımız virüs sürecinde bir destan yazdı. Elinden gelen bütün çabayı gösterdi. Toplumun ihtiyaç sahibi olan bütün kitlelerine, dokularına bir şekliyle ulaştı. Siz de güzel bir kampanya açmışsınız. Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi. Önemli olanın bütün engelleri aşmak olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, “Bütün belediye başkanı arkadaşlarım önlerine konan bütün engelleri aştılar, ihtiyaç sahiplerine ulaştılar. Onlara gerekli desteği verdiler" dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ DESTAN YAZDI”

Kılıçdaroğlu, "Zaten belediye başkanı arkadaşlarımız bu süreçte bir destan yazdı, elinden gelen çabayı gösterdi. Toplumun ihtiyaç sahipleri olan bütün kitlelerine bir şekilde dokundu. Güzel bir kampanya yapmışsınız, hepinizi yürekten kutluyorum. Çok teşekkür ederim" dedi.

Türkiye’nin ekonomik olarak çıkış noktası için çözüm ürettiklerini belirten Kılıçdaroğlu,"Geçen gün öğrencilerle, iş adamlarla, sanayicilerle beraber olduk, bugün finansçılarla beraberdik, Türkiye'nin finans durumu nedir tartışıyor, bir çıkış yolu arıyoruz. Tarımcılarla da birlikteydik ve önümüzdeki günlerde bir tarım raporumuz çıkacak. Dolayısıyla dertleri dinliyoruz ama çözümleri de üretiyoruz. Ve bu süreçte belediye başkanlarımız da üzerine düşenleri yapıyorlar" ifadelerini kullandı.