Kendi evimde kimseden korkacak değilim

Kendi evimde kimseden korkacak değilim
Kendi evimde kimseden korkacak değilim

Pazar günkü G.Saray derbisi öncesi taraftarların protesto hazırlıklarına anlam veremediğini belirten Aybaba, “Bu eylemlerd

Haber: Recep Şeker

Pazar günkü G.Saray derbisi öncesi taraftarların protesto hazırlıklarına anlam veremediğini belirten Aybaba, “Bu eylemlerden çekinmiyorum. Tribünler galibiyetle coşacak” dedi.

Sosyal medya’da taraftarın kendisini protesto edeceğini takip eden Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba “Kimseden korkum yok” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Protestolardan korkmuyorum. Kendi evimde kimseden çekinecek de değilim. Pazar günü İnönü Stadı’na çıkarak agresif bir oyunla Galatasaray’ı yeneceğiz” şeklinde konuştu. Beşiktaş taraftarının zaman içinde na kadar doğru adımlar attıklarını göreceğini ve bunu anlayışla karşılaşamaları gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Eleştiriler belirli bir seviyede olduğu zaman yapıcı olur. Ancak motivasyonumuzun bozulmasına izin vermemeliyiz” ifadesini kullandı. Öte yandan sakatlığından dolayı hafta içinde yapılan antrenmanlara katılmayan Almeida’nın çekilen MR’ı temiz çıktı. Yapılan tetkiklerde hiçbir sorunu olmayın Portekizli forvete ayrıca özel tahliller yapıldı. Portekizli oyuncunun MR sonuçlarını öğrenen yönetici Deniz Atalay “MR ve tahlil sonuçları temiz çıktı. Ama oyuncu ağrılarının olduğunu belirtiyor. 2 hafta sonra Portekiz Milli Takımı’nın Luksemburg maçı var. O zaman göreceğiz” açıklaması yaptı. Daha önce takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Almeida’nın kendisini riske etmek istemediği öğrenildi.