Kırşehirliler İmamoğlu için buluştu

Kırşehirliler İmamoğlu için buluştu
İstanbul'daki Kırşehirliler 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için bir araya geldi.

23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir belediyesi seçimi için Kırşehirli İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Almıla Maraş, İYİ Parti Mersin milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, CHP Mersin milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Millet İttifakı Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin  Ekicioğlu millet ittifakı adayı İmamoğlu'na destek için İstanbul'daki Kırşehirliler ile biraraya geldi.

ÖYDER Kırşehirliler Derneği'nin ev sahipliğinde, AYDER Ayvalı Köyü Derneği, Kocaeli Kırşehirliler Derneği, KIDER Kırşehirliler Derneği'nin destekleriyle gerçekleşen buluşmada, İYİ Parti İstanbul STK'lardan sorumlu İl başkan yardımcısı Yaşar Özkan, İYİ Parti İstanbul Sosyal Politikalardan Sorumlu İl başkan yardımcısı Ayşe Çağlayan, CHP Pendik belediye meclis üyesi Hasan Yıldız ve İYİ Parti Pendik ilçe başkanı Süleyman Turanda katıldı.

İstanbul'daki Kırşehirli hemşehrilerine hitap eden İYİ Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Almıla Maraş, artık ideolojik tartışmaların anlamını yitirerek yerini adaletli-adaletsiz, liyakati esas alan-liyakati göz ardı eden, üreten ekonomiyi arzulayan- tüketim ekonomisinde ısrarcı olanın mücadelesine bıraktığını, devletin tüm kurumlarının partizanlık ve şahsiliğe kurban edilerek yıpratıldığını ifade etti.

Devamında partisinin Kırşehir'de ittifak sürecine değinen Maraş, "Vatandaş için kapısını çalacağı birden fazla partiden, birden fazla milletvekili vardır; ancak tek bir belediye başkanı vardır. 31 Marttan bugüne icraatlarıyla Sayın Ekicioğlu nasıl ki yalnızca Millet İttifakının değil, tüm Kırşehirlilerin belediye başkanı olduğunu ortaya koymuştur; Millet İttifakı İstanbul Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun da kendisinin de ifade ettiği üzere 16 milyon İstanbullunun belediye başkanı olacağına inancımız tamdır." dedi. Ahiliğin başkenti olan memleketi Kırşehir'in bugün ülkede hakim olan hizipçiligin yerini acilen barış ve huzura bırakması yolunda en güzel örneklerden biri olduğunu vurgulayan Maraş, 23 Haziran seçimleri için hemşehrilerinin desteğini isteyerek konuşmasını bitirdi.

31 Mart seçimlerinin ardından tasarruf ve üretim yolunda adından çokça söz ettiren belediye Millet İttifakının Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise; "Bizler Kırşehir'de büyük mücadele vererek seçimi kazandık inanıyoruz ki Ekrem İmamoğlu da İstanbul'daki seçimi tekrar kazanacaktır. İstanbul'da elini sıktığımız herkes bize 'Herşey Çok Güzel Olacak' diyor. Çok büyük bir teveccüh var. Bizler de İstanbul'daki Kırşehirli hemşehrilerimizi ziyaret ederek destek istedik. Kırşehirliler 31 Mart'ta olduğu gibi 23 Haziran'da da Ekrem İmamoğlu'nun yanındadır.” ifadelerini kullandı.