Kızım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölüm

Kızım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölüm
Kızım dizisinin 9. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Peki, gözyaşlarının sel olup aktığı Kızım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm fragmanında Asu Öykü'nün annesi olduğunu söylüyor. Öykü annesine gidecek mi

Kızım 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir baba ve bir kızın hayatını konu olan Kızım 9. son bölüm dün akşam TV 8 ekranlarında yayınlandı. Son bölümde kızı Öykü'nün hastalığını öğrenen Demir, kızının üzerine daha fazla titremeye başladı. Yanından biran olsun ayrılmak istemeyen Demir bu süreci nasıl atlatacaklar diye merak ve endişe içinde. Öte yandan Öykü'nün hastalığı gittikçe artmaya başlıyor ve okuldaki durumuna da yansıyor. Yavaş yavaş unutmaya başlayan Öykü durumunu fark edince zor anlar yaşıyor. Öte yandan Demir Öykü'nün günlüğünü tutuyor. O anlar hem Demir'i hem de izleyiciyi gözyaşlarına tutuyor. Günlükte, hep doktor amcanın dediklerini düşünüyorum. İlaçlar çok pahalıymış ve babamın o kadar parası yok. Suluboya bile alamıyoruz ki biz. Babam için en iyisi yurda gitmem ama babamı üzmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. 

KIZIM 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Kızım 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Öykü tiyatroya başlıyor. Demir ile Öykü'nün tatlı kıskançlığı izleyenleri de sevindiriyor. Öte yandan Asu Demir ile Öykü'nün evine gidiyor ve Öykü'ye, 'Ben senin annenim. Seni almaya geldim' diyor. Demir bu itirafın ardından donup kalıyor. Yeni bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor...

kizim-10.-bolum-fragmani.jpg


KIZIM SON BÖLÜMDE NE OLDU

Öykü'nün hastalığını öğrendikten sonra, Demir için artık hiçbir şey eskisi olmayacaktır. Onun için eskisinden daha da zorlu bir yaşam savaşı başlamıştır. Para meselesini çözmek için aldığı riskleri arttıran Demir, yeniden tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendini.  Acaba, bu kez müze işindeki kadar şanslı olacak mıdır? 

Candan, Öykü'nün hastalığını öğrendikten sonra derin bir açmazda bulur kendini. Candan'ın hissettiği acı, aceleyle birtakım kararlar almasına neden olur. Candan'ın bu yönelişi, Demir ve Öykü için Candan'ın olmadığı bir yaşamın habercisi mi olacaktır?

Kızım son bölüm ve yeni bölüm fragmanı haberimizde bulunuyor

Gittikçe derinleşen alkol sorununun pençesinde boğuşan Asu, para kazanmak için yeni yollar dener. Suça bulaşmadan para kazanmaya çalışan Asu, hayattan yeni bir darbe daha alır.  Cemal, Asu'ya bir kez daha yardım eder. Bu süreçte, Cemal ve Asu'nun ilişkisinde ne tür değişimler gerçekleşecektir?