Kobe Bryant Türk Telekom Stadı’nda

Kobe Bryant Türk Telekom Stadı’nda
Los Angeles Lakers formasıyla oynadığı basketbolla efsane olan ve ocak ayında geçirdiği uçak kazasında kızı Gigi Bryant ile birlikte hayatını kaybeden Kobe Bryant, Türk Telekom Arena Stadı’nın tribünlerinde fotoğrafıyla yer alıyor.

‘Sensiz olmaz Galatasaray’ kampanyası ile Türk Telekom Stadı’nda tribünlerde yer alan taraftar fotoğraflarının biri dikkat çekti. Geçirdiği uçak kazasında kızı Gigi Bryant ile birlikte hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant, Türk Telekom Stadı’nda yer aldı. Los Angeles Lakers forması ile oynadığı basketbolla herkesin sevgilisi olan Bryant’ın üzerinde Galatasaray forması yer alıyor.

ea5mn0xwkaef7jl.jpg

Sarı kırmızılılar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ocak ayında yaşamını yitiren efsane basketbolcu Kobe Bryant'ın fotoğrafı da Sensiz Olmaz Galatasaray diyen taraftarlarımızla birlikte tribünümüzde yer aldı” ifadelerine yer verdi.

afa.jpg

Kariyeri boyunca Los Angeles Lakers forması giyen Kobe Bryant, Ocak ayında geçirdiği helikopter kazasında kızı Gigi Bryant ile birlikte hayatını kaybetmiş ve efsane oyuncunun ölümü herkesi yasa boğmuştu.

İlgili Haberler