Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği uçak kazasında flaş gelişme

Kobe Bryant’ın hayatını kaybettiği uçak kazasında flaş gelişme
Kobe Bryant ve kızının hayatını kaybettiği uçak kazasında flaş bir gelişme yaşandı. Kazada hayatını diğer insanların aileleri, Island Express Helicopters şirketine dava açarken pilot Zobayan'dan ise şikayetçi olmadıklarını beyan etti.

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant ve kızı Gianna'nın da aralarında bulunduğu 9 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili dünyayı sarsan yeni bir gelişme yaşandı. NBA tarihinin en iyi basketbolcularından olan Kobe Bryant, kızı Gianna ile birlikte 26 Ocak günü geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybetmişti.

BRYANT AİLESİNİ ŞAŞIRTAN FLAŞ KARAR!

 Kazada hayatını kaybeden diğer insanların aileleri, Island Express Helicopters şirketine dava açarken pilot Zobayan'dan ise şikayetçi olmadıklarını beyan etti. Bu durum ülkede de şaşkınlıkla karşılandı

Salgın sebebiyle internet ortamında girilen dava şikayet dosyasında Altobelli, Mauser ve Chester aileleri, şirketi ölüme sebebiyet vermekten ve ihmal gibi konulardan suçladı.

KOBE’NİN EŞİ PİLOTU SUÇLAMIŞTI

Kobe Bryant'ın eşi Vanessa, aynı konulardan şirketi suçlarken aynı zamanda pilot Zobayan'ın helikopteri uçurmaması gerektiğini ve bunu yaptığı için onun da suçlu olduğunu savunmuştu.

 

 

İlgili Haberler