Koeman'ın kader haftası

Koeman'ın kader haftası
Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör konusundaki kararını oynanacak Anderlecht ve Alanyaspor maçlarının ardından verecek. Koeman bu iki karşılaşmayı kazanabilirse, devre arasına kadar takımın başında kalma ihtimali yüksek görünüyor .

Fenerbahçe’de Phillip Cocu dönemi, 3-1 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından sona erdi. Yönetim takımı geçici olarak, Cocu’nun yardımcısı Erwin Koeman’a emanet etti. Hollandalı çalıştırıcıyla yola ne kadar devam edileceği merakla bekleniyor. Koeman, 2-2 biten Galatasaray derbisinin ardından bu konuda yöneltilen bir soruya, “Bunu sadece başkanımız bilebilir” yanıtını verdi. Yönetim sonunda teknik direktör konusunda izlenecek bir yol haritası belirledi.

KADER HAFTASI

Sarı-Lacivertliler’de ilk olarak yarınki Anderlecht maçı ile hafta sonu ligde oynanacak Alanyaspor karşılaşmalarının sonuçları beklenecek. Eğer Erwin Koeman, bu iki mücadeleden galibiyetle ayrılırsa ciddi bir kredi elde etmiş olacak. Yönetim, en azından sezonun ilk yarısı bitene kadar Hollandalı hocayla yola devam edip, devre arasında teknik direktör konusunda nihai kararını verecek.

KOEMAN'DAN TAKIM HAKKINDA YÖNETİME OLUMLU RAPOR

Derbide oynattığı futbol umut veren Koeman'ın kaderi, Anderlecht ve Alanyaspor maçlarındaki sonuçlara bağlı.

Anderlecht maçının hazırlıklarına ara vermeyen Kanarya, dünkü idmanda hücum ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Erwin Koeman, dar alanda gerçekleştirilen ofansif organizasyonlarda futbolcularını sık sık uyardı.