Konyaspor Başkanı Özgökçen'den Ahmet Çalık sözleri

Konyaspor Başkanı Özgökçen'den Ahmet Çalık sözleri
İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve beraberindeki yöneticiler, Ahmet Çalık'tan gelen acı haberin ardından Ankara'ya hareket etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor''ur savunma oyuncusu Ahmet Çalık, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Süper Lig kulüpleri ve siyasilerden pek çok taziye mesajları geldi. İH Konyaspor''un Başkanı Fatih Özgökçen, açıklamalarda bulundu.

Üzüntüsünü dile getiren Özgökçen, ''''Gencecik çocuk vefat etti. Buna ne yapabiliriz, ne diyebiliriz? Konuşacak halim de şu an yok. Ankara''ya cenazeye gideceğiz şimdi. Elmadağ''a gideceğiz. Kulübümüzün en beyefendi oyuncularından biriydi" diye konuştu.

KAZA NASIL OLDU?

Ankara Gölbaşı Hacılar Mahallesi''nde Ankara - Niğde yolunda 06 CLK 94 plakalı otomobiliyle kaza geçiren başarılı futbolcu Ahmet Çalık yaşamını yitirdi.

Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray''da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor''a transfer oldu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

 

İlgili Haberler