Köpeğe çarpmamak için canını hiçe sayıp hayatının manevrasını yaptı

Köpeğe çarpmamak için canını hiçe sayıp hayatının manevrasını yaptı
Düzce'de, kamyon sürücüsü Özcan T., önüne çıkan köpeğe çarpmamak için hayatının manevrasını yaptı. Kamyon devrilirken sürücü Özcan T. yaralandı. Yüklü talaşlar ise orta refüje döküldü.

Kaza, Kuzey Çevre yolu Düzce kasrı mevkiinde meydana geldi. Kaynaşlı istikametine giden olan Özcan T. yönetimindeki kamyon, sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapması sonucu devrildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada kamyon sürücüsü yaralanırken, kamyonun kasasında bulunan talaşlar ise orta refüje döküldü. Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Özcan T. hastaneye kaldırıldı. Dökülen talaşlar temizlenirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

kopege-carpmamak-icin-manevra-yapti-devrilen-kamyondaki-talaslar-refuje-dokuldu-1501-dhaphoto1.jpgkopege-carpmamak-icin-manevra-yapti-devrilen-kamyondaki-talaslar-refuje-dokuldu-1501-dhaphoto2.jpgkopege-carpmamak-icin-manevra-yapti-devrilen-kamyondaki-talaslar-refuje-dokuldu-1501-dhaphoto3.jpgkopege-carpmamak-icin-manevra-yapti-devrilen-kamyondaki-talaslar-refuje-dokuldu-1501-dhaphoto4.jpgkopege-carpmamak-icin-manevra-yapti-devrilen-kamyondaki-talaslar-refuje-dokuldu-1501-dhaphoto5.jpg

DHA

İlgili Haberler