Koray Aydın’dan Erdoğan’a sert tepki!

Koray Aydın’dan Erdoğan’a sert tepki!
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, “Türk ordusunun aslan gibi evlatlarına bu PKK’lı çakalları mahkemelerde gizli tanık yaparak ordumuza kumpas kurulurken, sen Büyük Ortadoğu Projesi’nin Eş Başkanı olarak staj mı yapıyordun” dedi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı-ı Koray Aydın, Eskişehir’de katıldığı etkinlikte partiye yeni üye olan isimlere rozetlerini taktı. Burada bir konuşma yapan Aydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert sözlerle yüklenerek, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında gizli tanık yapılan PKK’lı teröristleri ve kozmik odalara giren FETÖ’cü isimleri yeniden akıllara getirdi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Türk ordusunun aslan gibi evlatlarına bu PKK’lı çakalları mahkemelerde gizli tanık yaparak ordumuza kumpas kurulurken, devletimizin gizli sırlarının olduğu kozmik odaya çakallar sokulurken, Süleyman Şah Türbesi yerinden kaçırılırken, sen Büyük Ortadoğu Projesi’nin Eş Başkanı olarak staj mı yapıyordun? Bunları sana Türk milleti adına soracağız. Stajını tamamladın mı? Eş başkan olarak beni atadılar diye sen söyledin, biz söylemiyoruz. Görevin devam ediyor mu? Devam etmiyorsa bunu millete açıkla. Bu Trump denen adam sana mektup yolladı, gizledin. Ne zaman ABD basınında yer aldı, haberimiz oldu. Adam sana demediğini bırakmamış, yapmadığı hakaret kalmamış. Mektbunu bitirirken ‘Aptal olma, benimle anlaş’ diyor. Bu ülkenin başındaki bir insana, bu sözü söyleyebilecek bir lider dünyada yoktur. Eğer Trump bunu söylüyorsa o zaman biz bu ülkenin vatandaşları olarak bunu içimize sindiremeyiz. Onun için İYİ Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanı’nı uyarıyoruz. Türk milleti adına buna en kısa zamanda cevap vereceksin. Böyle laflarda, laf söylendiği anda cevap vereceksin."