Kourtney Kardashian hamile olduğunu pankart açarak duyurdu

Kourtney Kardashian hamile olduğunu pankart açarak duyurdu
Müzisyen Travis Barker ile evlenen reality şov yıldızı Kourtney Kardashian, 10 ay önce tüp bebek tedavisini bıraktığını açıklasa da şimdi hamile olduğunu duyurdu. Hem de eşinin konserinde pankart açarak...

Kardshian ailesinin en büyük kardeşi olan KourtneyKardashian (44), geçen yıl müzisyen sevgilisi Traver Barker (47) ile evlenmişti.

0g850uqzekq8mts4k9v8da.webp

Eski sevgilisi Scott Disick'ten üç çocuğu olan Kardashian ile eski eşi Shanna Moakler'daniki çocuğu olan Barker, birlikte de bir çocuk sahibi olmak istemii ve tüp bebek tedavisine başlamıştı.

rc0js-tlcusoqbtdfxatxq.webp

Uzun süre tedavi gören Kourtney Kardashian, "Tüp bebek tedavisi kesinlikle bana hem zihinsel, hem de fiziksel olarak zarar verdi" diyerek, bebek sahibi olma düşüncelerini rafa kaldırdığını açıklamış ve tedaviyi bırakmıştı. Ancak Kardashian, bu açıklamanın üstüne hamilelik haberini verdi. Hem de sürpriz bir şekilde.

7p2ef4qb-k6x94gvlbxaiq.webp

Kardashian, hamile olduğunu, eşinin konserinde açıkladı. Reality şov yıldızı, Barker konserde sahneye çıktığında, "Travis, hamileyim" yazılı bir pankart açtı.

ekran-goruntusu-2023-06-17-161105.png

Baterisinin başından kalkan Travis Barker, eşinin mesajını gördükten sonra sahneden atlayarak onun yanına gitti.

ekran-goruntusu-2023-06-17-161144.png

Çift mutlu haberi, birbirlerine sarılarak kutladı.

İlgili Haberler