Çed raporu tutulmasına engel olan köylü kadınlar sevincinden oynadı

Çed raporu tutulmasına engel olan köylü kadınlar sevincinden oynadı
Uşak Comburt köyünde vatandaşların maden arama şirketlerinin burada maden arama yapmamaları için yaptıkları eylem sonuç buldu. Çed raporu tutulmasına engel olan köylü kadınlar gün sonunda oynadılar. 

Yeniçağ- Hüseyin Demir \ Uşak

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma politikaları başkanı Ümit Özlale, GİK Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Burhanettin Kocamaz ve Rıdvan Uz Uşakta bir dizi  programa katıldı.

Partililerin yoğun  katıldığı toplantılarda Uşak İl Başkanı Şener Toköz" Uşak için hazırladığımız politikaların  görüşülmesi ve kentin sorunlarıyla ilgili bir dizi incelemede bulunulması Comburt Köyünde Murat dağıma dokunma Platform toplantısı topluca katılmamız  Uşak''ın geleceği açısından çok önemli faydalı ziyaretler oldu." dedi.

İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Kalkınma Politikaları başkanı Ümit Özlale" Uşak’ın sorunlarını çalıştıklarını ve çözüm yollarını yerel yönetimler ve genel merkez düzeyinde çözmek için faaliyetlerde bulunuyoruz

Uşak’ın sorunlarının başında hava kirliliği geldiğini biliyoruz  Uşak, konumu ve sahip olduğu doğal güzellikler bakımından önemli ve güzel bir kentimiz. Fakat Uşak’ın da kendine özgü sorunları var. Geçim sıkıntısı Türkiye’nin her ilindeki ortak problem ve alım gücünün düşmesi uzun zamandan beri halkın gündeminde. Bunların yanı sıra Uşak’ın kendine özgü sorunlarına değinecek olursak, birinci sırada hava kirliliği geliyor. Hava kirliliğinin yanı sıra bugün Comburt Köyündeki bu  sorunları da meclise taşıyarak konunun takipçisi olacağız.  Su kaynaklarının yok olma tehlikesi suyun temiz kalması için yeterli düzeyde arıtma tesisinin olması, Ayrıca Uşak’ta boşanma oranlarının çok fazla olmasından tutun da bebek ölümlerinde ilk 10’a girmesine kadar bir çok konuda çalışmamız var. Bizler Uşak’ın temel sorunlarına çözüm bulmak için buradayız ve bugün Uşakta  yapacağımız görüşmelerle yol haritamızı şekillendirmiş olacağız” dedi. 

GİK Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları Burhanettin Kocamaz ve Rıdvan Uz da belirlenen sorunlarla ilgili görüşlerini belirttiler. Konuşmaların ardından gazetecilerin sorunlarını cevaplayan katılımcılar, daha sonra parti mensuplarıyla birlikte sivil toplum ve esnaf ziyareti öncesi  Banaz''ın Comburt köyünde vatandaşların maden arama şirketlerinin burada maden arama yapmamaları için yaptıkları eyleme destek vererek vatandaşların sorunlarını dinlediler.

Çed raporu tutulmasına engel olan köylü kadınlar gün sonunda oynadılar. 

Ziyaretlerine sırasıyla; Ziraat odası, Ticaret odası ve Tekstil organize bölgesi Yönetim kurulu başkanlarını ziyaret ederek kalkınma projeleri hakkında detaylı bilgiler paylaşarak  toplantılar gerçekleştirdiler.

Programa Teşkilatlarla buluşup kalkınma politikaları ile ilgili projeleri hakkında bilgilendirme yapıp iyi partiye yeni üye olanlara rozetlerini taktılar. 

İlgili Haberler