Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karpuzun göbeğini nasıl aldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç karpuzun göbeğini nasıl aldı

TFF seçimlerinde ezilen Trabzonspor kendi camiasına, “öyle bir şey olmadı, duruma hakimiz!” izlenimi vermek için apar topar transfer hamlesini yürürlüğe koydu. Böylece  depremin şiddetini artçı olarak göstermeye çalıştı! “Süt - yoğurt olma yoluna girmişken!” Tony Nwakaeme’nin açıklamaları evdeki hesabı çarşıda tarumar etti.

Bunlar reaksiyoner hareketler. İşin özü kendini kurtarma çabası. Zira Trabzonspor’u zor bir süreç bekliyor. Uğurcan, Cornelius , Abdulkadir Ömür  ve Bakasetas’ın transfer tahtasından isimleri düşmüyor!  Babaannem derdi, “Aklı kapı eşliğinde olan kız eve yar olmaz!” Belli ki Trabzonspor’da  bazı hesaplar, harcamalar bu oyuncuların satış planı üzerinden yapılmış. Henüz istenilen, kamuoyunu tatmin edebilecek rakamlara gelinmiş değil. Dünyada herkesin hissettiği bir kriz var. Savaş var. “Futbol olmasa da olur” anlayışı hakim. Bütün kulüpler transferde nokta atışına gidiyor. Trabzonspor’un rakipleri boş durmuyor. Fenerbahçe’de Ali Koç ustalık dönemi çalışması yapıyor.  “Cumhuriyetin 100. yılında şampiyonluk  bize yakışır” diyip hedefini koydu. Karpuzun göbeğini aldı! Hocasını hemen iş başı yaptırdı. Transferleri birer ikişer yapmaya başladı. Yetmedi, Kulüpler Birliği başkanı oldu. Bu bir işaret midir, orasını bilemem. Son iki yıldır Kulüpler Birliği başkanlığını yapan kulüp başkanlarının takımı şampiyon oluyor. Beşiktaş Çebi ile Trabzonspor Ağaoğlu ile şampiyon oldu. Fenerbahçe, Ali Koç ile olur mu? Yaşayıp göreceğiz.

Beşiktaş ve Galatasaray cephesinde de doğru işler yapılıyor. Trabzonspor’un rakipleri  geçtiğimiz sezon gibi Anadolu kulüpleri olmayacaktır.  

Trabzonspor kulübünde doğru işler yapılmıyor. Kombine fiyatları çok yüksek. Taraftarlara yönelik bu çalışma kulübe ters döner. İşler iyi gidince sorunu göremezsiniz! Gazetecileri yurt dışı kampına özel uçakla ücretsiz getirme müjdesi (!) sorunları örtmez. Gazeteci yazar! Saha sonuçları istenilen gibi olmazsa isteseler de sizi savunamazlar.
Benden söylemesi..

Yazarın Diğer Yazıları