KYK burs sonuçları bugün açıklanır mı?

KYK burs sonuçları bugün açıklanır mı?
KYK burs sonuçları için geri sayım başladı. Başvurulardan yaklaşık 2-3 hafta sonra açıklanması bekleniyordu. Ve Yurtkur'dan açıklama geldi. KYK burs sonuçları bugün açıklanacak mı...

Heyecanlı bekleyiş sürüyor. KYK burs sonuçları bugün açıklanır mı? Yurtkur'dan bilgi geldi. Bugün açıklandı. Sebebi ise, geçen yıl kyk burs başvurularından 23 gün sonra sonuçlar açıklanmıştı. Ve bugün de yaklaşık iki üç haftanın geçtiği zamandayız. burs sonuçları saat kaçta açıklanacak? Yurtkur'u takip etmekteyiz. Yurtkur başvuru sonuçları açıklandı. https://sonuc.kyk.gov.tr/ sonuçlara buradan ulaşın

KYK BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, SAAT KAÇTA AÇIKLANIR

KYK burs üzerinden üniversite öğrencilerinin bekleyişi devam ederken, ne zaman açıklanacak sorusuna kurum bu zamana kadar resmi açıklamada bulunmuyor. Eğitim uzmanlarına göre kurumun resmi tarih vermemesinin sebebi öğrencilerin doldurduğu bilgilerin 16 kurum tarafından incelenmesi. 2016-2017 senelerine bakıldığında başvurulara dair sonuçlar başvuruların ardından 22-30 gün içerisinde açıklanıyor. 2018 senesinde ise 22'nci gün 12 Kasım 2018 tarihine geliyor. Ve bugün sonuçlar açıklandı.

KYK BURS ÜCRETLERİ

KYK burs ücretleri; Lisans bölümlerinden okuyan öğrenciler 500 Türk Lirası, Yüksek Lisansta 1.000 Türk Lirası, Doktorada 1.500 Türk Lirası burs-kredi imkalanlarından yararlanılacak.

BURS ALAN ÖĞRENCİLER TAAHHÜTNAME YAPMAYI UNUTMAYIN

18 Kasım’a kadar e-Devlet üzerinden taahhütname onayının yapılması gerekiyor. Şu an sorgulama ekranı yoğunluktan dolayı açılmamaktadır. Tekrar deneyin.