LGS 2019 tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

LGS 2019 tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı
Bir milyona yakın öğrencinin heyecanla beklediği LGS tercih kılavuzu yayınlandı. LGS tercihlerini yapmak isteyen öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmi sayfası www.meb.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

LGS sonuçları dün açıklanmıştı. Bugün ise Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında tercih ve yerleştirme kılavuzu "meb.gov.tr" internet adresinden yayımlandı.

Bir milyona yakın öğrencinin lise hayali kurduğu Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) resmi sitesi www.meb.gov.tr üzerinden sorgulanabiliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS tercih kılavuzu için tarihi de açıkladı. LGS tercih ve yerleştirme kılavuzu bugün yayımlanacak. İşte MEB LGS sınav sonuçları 2019 sorgulama ekranı...

LGS TERCİH KILAVUZU YAYINLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığınca, ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu ve tercihlere esas kontenjan tabloları da bugün açıklanacak. MEB tercih kılavuzunun saat kaçta açıklanacağını açıklamadı. Her an kılavuz açıklanabilir. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacaktır.