Ligler ertelenecek mi?

Ligler ertelenecek mi?
TFF Başkanı Nihat Özdemir, liglerin erteleneceği iddialarını kesin bir dille yalanlayarak liglerin seyircisiz olarak oynanmaya devam edeceğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, korona virüs nedeniyle 55 katılımcı ülkeyle yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Özdemir, yaptığı açıklamasında, liglerin ertelenmeyeceğini kesin olarak belirterek, “UEFA bize senaryolar sundu. Bu senaryoların en önemlisi yerel liglerin haziran sonuna kadar tamamlanmasıydı. Şu an nisan ayına sonuna kadar seyircisiz olarak maçlar devam edecektir" dedi.

TERİM'E YANIT

TFF Başkanvekili Servet Yardımcısı ise, Fatih Terim'in "Madem ligleri ertelemiyorsunuz o zaman sen niye salı günkü UEFA toplantısına gitmiyorsun, telekonferansla buradan katılacaksın" sözlerine yanıt vererek, "Kendisi açık konuşmamakla birlikte, o başkan vekili benim. Müsaade etsin, UEFA ile görüşmeleri videokonferans ile mi, buluşarak mı yaparız, bunu bilecek aklım var, tecrübem de var, merak etmesin" ifadelerini kullandı.