Bodrum'da 10 bin TL'ye plaj giriş ücreti 

Bodrum'da 10 bin TL'ye plaj giriş ücreti 
Lüks tatilin merkezi Bodrum’da plaj giriş ücretleri sınır tanımıyor. 500 liradan başlayan ücretler 10 bin liraya kadar çıkıyor.

Lüks tatilin merkezi Bodrum’da plaj giriş ücretleri duyanları şaşkınlığa uğratıyor. Lüks tatil semtinde plaj giriş ücretleri minimum 500 liradan başlarken bazı plajlarınki ise 10 bin liraya kadar çıkıyor. Öte yandan lüksün sınırı bulunmayan Bodrum’da yeni tren yüzer kafeler oldu.

Sabah’ta yer alan habere göre Bodrum Edition''ın beach''ine giriş 500 lira, Mandarin Oriental Hotel''de de bu rakam 500 lira. Maçakızı bu yıl plaja giriş ücretini 750 lira olarak belirledi. Bu ücretin içinde yüzde 13 servis bedeli de var. Türkbükü Ganj''a gidenler 400 lira, Yalıkavak Miya Beach''e gidenler 500 lira veriyor. Miya Beach''te deniz üstü locaların günlüğü 10 bin, kumsaldaki locaların ise 5 bin lira.

LÜKSÜN SINIRI YOK YENİ TREND YÜZER KAFELER
Bodrum''da yeni moda yüzer kafeler! Ünlü bir kahve firması, teknelere servis yapıyor. Erol Karakaş isimli çalışan, teknelere 25 liraya soğuk kahve sattıklarını söyledi. Aynı hizmet Bodrum, Fethiye, Göcek lokasyonunda da var.

LÜKS PLAJLARA GİRİŞ MİNİMUM 500 LİRA
Yasakların bitmesiyle hareketlenen Bodrum''da beachler de dolmaya başladı. Herkes tatil planları yaparken, bu sezonun şezlong fiyatları da merak ediliyor.