Mansur Yavaş’tan ‘Trafoya kedi girdi’ tartışmalarına gönderme

Mansur Yavaş’tan ‘Trafoya kedi girdi’ tartışmalarına gönderme
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın seçim güvenliği ile ilgili paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Videoda, 2014 yılındaki yerel seçimlerde yaşanan ‘Trafoya kedi girdi’ tartışmalarına vurgu yapıldı.

Mansur Yavaş’tan ‘Trafoya kedi girdi’ tartışmalarına gönderme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın seçim güvenliği ile ilgili paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Videoda, 2014 yılındaki yerel seçimlerinde yaşanan ‘Trafoya kedi girdi’ tartışmalarına vurgu yapıldı.

CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ortak adayı Mansur Yavaş’ın seçim güvenliği ile ilgili paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Videoda, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde, oy sayımları sırasında elektriklerin kesilmesi sonrası yaşanan tartışmalar ve dönemin Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın yaptığı “Bakan Yıldız “Espri yapmıyorum trafoya kedi girdi. Bu ilk kez yaşanmadı. Bunu seçime bağlamak yanlış” şeklindeki açıklamaya gönderme yapıldı.

Sosyal medyada paylaşılan videoda, YSK’da oy sayım işlemleri sürerken aniden elektriklerin kesildiği görülüyor. Sonrasında bir kedinin miyavladığı duyulurken, Mansur yavaş, elektrik şalterini açarak kesintinin önüne geçiyor.

Sonrasında makam odasında bilgisayarının üzerinde bulunan kediyi seven Yavaş, “Bu aksaklıkların, bu hataların yapılmaması için gereken tüm tedbirleri aldık. Güzel günler yakın. Allah her zaman iyinin ve haklının yanındadır” ifadelerini kullanıyor.

İlgili Haberler