Sınavsız personel alınacak. İşte ayrıntılar

Sınavsız personel alınacak. İşte ayrıntılar
Marmara Eğitim Kurumları, bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda personel alacağını duyurdu.

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına göre MEK personel istihdamında bulunuyor. İlana göre batman, Adana, Giresun, İstanbul ve çorum illerine personel alınacak.

İlana göre satın alma görevlisi, dokuma konfeksiyon makineci, dokuma konfeksiyon makineci, dokuma konfeksiyon makineci, erkek üst giysileri dikim elemanı, yazılım geliştiricisi, bilgisayar oyunları programcısı alımı yapacağını duyurdu.

ŞARTLAR

15 yaşını tamamlamış ve daha büyük olan kişiler ilana başvuru yapabilecektir. İşveren kişinin herhangi bir akrabası olmamak gerekiyor.

35 yaşını doldurmuş olmak.

Erkek adayların askerlik görevini yapmış olması askerlikten muaf olması veya askerlikle ilişiği bulunmaması gerekmektedir.

Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmama şartını gösterir tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu istenecektir.

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak.

Başvurular 13 Ocak 2022 tarihinde başlamış olup 1 Şubat 2022 tarihinde sona ermiş olacak. Başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacak.