Masterchef Fatma kimdir? Fatma Polat kaç yaşında, nereli, evli mi?

Masterchef Fatma kimdir? Fatma Polat kaç yaşında, nereli, evli mi?
Masterchef 2021 Fatma Polat kimdir? MasterChef 2021 Türkiye yarışmasında ana kadroya giren isimlerden Fatma Polat, turları ve düelloları geçerek final turuna kadar kalmıştı. Peki, MasterChef Fatma kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, MasterChef Fatma Polat instagram hesabı…

MasterChef 2021 Türkiye yarışmasında ana kadroya giren ilk isim olan Fatma Polat, Temmuz ayının başında düzenlenen eleme turlarında rakiplerini tek tek geçerek final turuna kadar kalmayı başarmıştı. Peki, MasterChef Fatma kimdir, kaç, yaşında, aslen nerelidir?

MasterChef Fatma Polat Kimdir?

38 yaşında ve aslen Sinoplu olan Fatma Polat, İstanbul’da hayata devam etmektedir. Hobi olarak boksla ilgilenen Fatma Polat evli olup; 17, diğeri 13, bir diğeri de 11 yaşında üç çocuğu bulunmaktadır. 17 yaşında olan oğlu Eymen ile beraber yarışmanın elemelerinde yer almıştır.

Fatma Polat hali hazırda psikoloji ve sosyoloji eğitimi almaktadır. Aynı zamanda da aile danışmanlığı da yapmaktadır. Kayınvalidesinin tarifiyle yemek yapma hünerlerini ortaya çıkaran Fatma Polat, hayatta her zaman her şeyi başarabileceğine inanmaktadır. Kendisini ‘öğrenme obezi’ olarak tanımlayan Fatma ayrıca diksiyonu nedeni ile de jüri üyelerinin takdirini toplamıştır.

MasterChef Fatma Polat, Instagram''da @fffatmapolat hesabını kullanmaktadır.