Masterchef Milhan kimdir? Milhan Erdem kaç yaşında, nereli, evli mi?

Masterchef Milhan kimdir? Milhan Erdem kaç yaşında, nereli, evli mi?
Masterchef 2021 Milhan Erdem kimdir? MasterChef 2021 Türkiye yarışmasında ana kadroya giren isimlerden Milhan Erdem, rakiplerini saf dışı ederek ana kadroya girmiştir. Peki, MasterChef Milhan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte, MasterChef Milhan Erdem instagram hesabı…

MasterChef 2021 Türkiye yarışmasında ana kadroya giren ikinci isim olan Milhan Erdem, final turunda sergilediği hüneri ve çalışkanlığı ile dikkat çekerek ana kadroya kalmayı başarmıştır. Peki, MasterChef Milhan kimdir, kaç, yaşında, aslen nerelidir?

MasterChef Milhan Erdem Kimdir?

2001 doğumlu olan Milhan Erdem, Kütahya’da bulunan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 2019 yılında mezun olduktan sonra İstanbul’a taşınmak durumunda kalmıştır. Aslen Kütahyalı olan Milhan, İstanbul’un Nişantaşı semtindeki Lübnan mutfağında çalışmaktadır.

Daha öncesinde Kırgızistan’da eğitimler alan Milhan, Almanya’da da çalışmıştır. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bugüne kadar çeşitli ödüller kazanan Milhan, 2019’da Antalya EXPO yemek yarışmasında yılın altın genç şefi seçilerek kupa ve altın madalya almıştır.

İzmir’de düzenlenen yarışmada bronz ve gümüş madalya, Fethiye’de düzenlenen yarışmada balık kategorisinde de altın madalya kazanan MasterChef Milhan Erdem, Instagram''da @milhanerdemm hesabını kullanmaktadır.